![]() ![]() |
|
Grupa: Użytkownik
05.10.2009, 15:03
Na stronie o77.pl zamiescilem liste domen PL ktore zostaly usuniete z rejestru dns i sa mozliwe do zarejestrowania. Nowe domeny pojawiaja sie z opoznienem zwykle do 1-2 min po rzeczywistym ich uwolnieniu. Nie jestem doswiadczonym domeniarzem i chcialbym znac wasza opinie co do przydatnosci tego narzedzia. Lista na pewno nie jest narazie pełna ale wkrótce powinna pojawiac się "zdecydowana większość" uwolnionych domen. |
|
|
08.10.2009, 15:39
Na stronie o77.pl zamiescilem liste domen PL ktore zostaly usuniete z rejestru dns i sa mozliwe do zarejestrowania. Nowe domeny pojawiaja sie z opoznienem zwykle do 1-2 min po rzeczywistym ich uwolnieniu. Nie jestem doswiadczonym domeniarzem i chcialbym znac wasza opinie co do przydatnosci tego narzedzia. Lista na pewno nie jest narazie pełna ale wkrótce powinna pojawiac się "zdecydowana większość" uwolnionych domen. Spoko bardzo fajnie zrobiłeś, bardzo przydatna strona. Osobiscie dziekuje Ci za umieszczenie jej na forum:-) Znalazłem tam tak naprawde jedną wartą kupienia domene "freejobpilot" już ją zarezerwowałem w nastepujących rozsrzerzeniach: .pl com.pl .com |
|
Postów: 98 Dołączył: 10-November 2009 Użytkownik nr: 2,420 |
26.01.2010, 16:01
Ja też ją często odwiedzam ;]
-------------------- Moje DOMENY NA SPRZEDAŻ
|
|
Postów: 15 Dołączył: 22-January 2010 Użytkownik nr: 2,540 |
31.01.2010, 20:35
Fajna stronka. Dzięki za link. Niby można sobie samemu wymyślać i szukać domeny, ale jak tak człowiek ma przed oczami listę, to mu się oczy otwierają na wiele fajnych domen. Których sam, by nie wymyślił. dzienx -------------------- Chcesz podnieść pozycję swojej strony WWW? Skorzystaj ze szkolenia!
http://TajemnicePozycjonera.pl/ Skorzystaj z darmowego kursu i wybierz optymalną domenę! http://Wolne-Domeny-Internetowe.pl/ |
|
05.03.2010, 21:57
ewentualnie można nabyć za małą opłatą już zarezerwowaną, która jeszcze wcześniej była w puli wygasających: to narzędzie przechwytuje niektóre (te ciekawsze) domeny i wyświetla na samym końcu listy domainsBOT.pl |
|
06.03.2010, 09:13
ewentualnie można nabyć za małą opłatą już zarezerwowaną, która jeszcze wcześniej była w puli wygasających: to narzędzie przechwytuje niektóre (te ciekawsze) domeny i wyświetla na samym końcu listy domainsBOT.pl Za 150 zł ... ŻAL ____________________________________ Dropped.pl : 20 zł -------------------- Moje DOMENY NA SPRZEDAŻ
|
|
30.03.2010, 17:51
od wczoraj o77 nie działa. Macie jakieś inne serwisy, które umożliwiają jakie domeny spadną za kilka godzin/dni ?
-------------------- Moje DOMENY NA SPRZEDAŻ
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9 September - 17:26 |